Voor 23.00 besteld, De volgende dag GRATIS verzonden bij besteding van €20 of meer!

Comfortabele fietskleding vind jij hier!

Betaalbare, oogstrelende en comfortabele wielerkleding voor alle liefhebbers van deze mooie sport. Dat is waar TBT Sportwear naartoe streeft. Naast onze stoere designs en een eerlijke prijs staat comfort dus hoog op ons lijstje. Je geniet namelijk alleen van het fietsen als jij je één voelt met jouw kleding en fiets. Lange fietstochten boven de 250 kilometer gaven ons genoeg ervaring en inspiratie om comfortabele wielerkleding te kunnen ontwerpen. Wij zijn er dus zeker van dat onze wielerkleding jou perfect zal passen tijdens tourtochten, beklimmingen van Alpenreuzen of koersen.

Slimme materiaalkeuzes

Wij hebben door goed te kijken naar de eigenschappen van de verschillende materiaalopties verstandige keuzes kunnen maken om de meest comfortabele wielerkleding te creëren. Zo hebben wij luchtdoorlatende stoffen verwerkt op plekken waar de wind niet direct op inslaat. Hierdoor koel jij niet te veel af, maar zal jij wel oververhitting kunnen voorkomen tijdens de warmere dagen. Ook speelt de pasvorm een grote rol om comfortabele wielerkleding te produceren. Afknellende of juist te losse mouwen hebben wij door middel van elastisch materiaal en een duidelijke maatvoering weten te verhelpen. Ook hebben wij de voorzijde van het shirt kort gehouden zodat er geen ophopende stof ontstaat wanneer je voorover hangt op de fiets.

 

De TBT Sportwear zeem

Een groot onderdeel van comfortabele wielerkleding is de zeem. De zeem van TBT Sportwear is gemaakt van schuim met een hoge dichtheid. Door het dikteverschil in de zeem op de plekken waar de meeste druk van de heupbotten ontstaat vormt ons zeem zich naar jouw zitoppervlak. Voor dames en heren gebruiken wij een andere vorm voor de zeem. Hierdoor valt deze perfect in de fietsbroek en zul jij vele kilometers op de fiets weg kunnen trappen zonder problemen. Al onze fietsbroeken zijn voorzien van dezelfde zeem, zo weten wij zeker dat jij tevreden zult zijn met onze comfortabele wielerkleding.