Voor 23.00 besteld, de volgende dag gratis verzonden!

Home » Custom fietskleding

Het TBT Custom kleding proces

Bekijk onze prijzen onderaan deze pagina


Stap 1: Prijsopgave

Als eerste stap zullen wij een offerte maken voor jouw aanvraag. Dat doen we aan de hand van het aantal kledingstukken met hetzelfde design dat jij wilt bestellen. Omdat wij het heel gaaf vinden dat jij ons uitkiest en omdat ons merk nog groeiende is, zullen wij een scherpe prijs aanbieden! Is de offerte naar wens? Dan gaan we beginnen! Een overzicht van de prijzen vind je onderaan deze pagina.

De kledingstukken worden per design geteld. Het maakt dus niet uit welke maten jij kiest en of je een heren - of damesuitvoering wilt. 

Stap 2: Jouw unieke design creëren

Het design is natuurlijk waar het allemaal om te doen is! Wij zullen samen met jou een design maken, graag horen wij dus jullie wensen. Al een idee hoe het er uit moet gaan zien? Dat is top! Dan gaan wij de kleding maken zoals jij die gedachten hebt. Als je nog geen idee hebt willen wij graag zoveel mogelijk informatie van jou zodat wij een design (samen met jou) kunnen creëren! Je kunt het zo gek niet bedenken, door de hoge kwaliteit kleurprinters wordt de kleding helemaal custom geprint. Als er logo's op de kleding moeten komen, stuur deze dan naar ons in een AI/PDF/EPS bestand en ze komen er scherp op!  Als het design geslaagd is gaat onze tekenaar het design in een professioneel bestand omzetten en volgt de laatste check. Ook dan kan het ontwerp nog veranderd worden natuurlijk.

Stap 3: Kledingmaten bepalen

 

Om onze kleding zo goed mogelijk te laten passen is de maat erg belangrijk. Onze zelfontwikkelde pasvorm waarbij wij hebben gefocust op aerodynamica en comfort hoeven jullie alleen nog maar te kiezen welke maat jullie nodig hebben! Hiervoor zijn dire opties. Optie 1: wij sturen jullie paskleding op ( je betaald alleen de verzendkosten) . Optie 2: wij gaan jullie helpen met maatadvies. Dat beteken dat jullie zelf de benodigde lichaamsmaten opmeten en wij jullie vervolgens helpen met het kiezen van de juiste maat. Optie 3: jullie bepalen aan de hand van onze maattabellen zelf de maat die jullie nodig hebben. Zelf adviseren wij eigenlijk altijd de eerste optie aangezien het zonde is als je uiteindelijk toch niet de juiste maat hebt.

 

Stap 4: Materiaalkeuze

Bij ons kan je van A tot Z volledig custom de materialen uitkiezen. Dit betekent dat wij fietsshirts kunnen maken uit meer dan 25 verschillende stoffen! Het is misschien wel interessant om eens te kijken naar de samples van de stoffen die wij kunnen gebruiken, daarvoor kunnen we dan een afspraak maken (uiteraard zonder extra kosten). Wij staan klaar voor advies om jullie te helpen bij het vinden van de beste stoffen! 

Het is natuurlijk ook mogelijk om dezelfde materialen te gebruiken die wij hebben gekozen bij onze standaard kledinglijn. De door onszelf gebruikte stoffen hebben wij per categorie samengesteld.

Die stofcombinaties zijn:

* Aero

Bij deze stofcombinatie is snelheid het belangrijkste punt. Met gebruik van verschillende lycra stoffen zal deze door de wind snijden.

*Klimmen

Als je veel gaat klimmen of het snel warm hebt is deze stofcombinatie ideaal voor jou. Door gebruik te maken van verschillende erg luchtige stoffen zal jij niet snel oververhit raken.

*Allround

Gebruik jij de kleding voor allerlei verschillende weersomstandigheden of wil jij gewoon een fijn fietsshirt. dan is dit de stofcombinatie voor jou!

 

Naast de materiaal keuzes kan je ook nog kiezen uit 3 verschillende ritsen van het shirt. En het soort achter ritsje of helemaal geen achter rits. Er zijn dus veel mogelijkheden om jou unieke kleding te maken!

Stap 5: Produceren en fietsen maar!

Dan is het zover! Alle stappen naar een super product zijn doorlopen. Nu gaan wij het laten maken waarna het normaal gesproken al geleverd wordt in 4 tot 6 weken na het afronden van de laatste stap! Tot die tijd blijven jullie natuurlijk lekker doorfietsen zodat jullie in topvorm in jullie nieuwe fietspak kunnen verschijnen! Want zoals wij altijd zeggen: #TrainingBeatsTalent.

O ja, nog één ding! Als wij jouw Custom kleding hebben geleverd en het is helemaal naar wens, vergeet dan niet al jouw vrienden te vertellen over ons nieuwe fietskledingmerk!    

Onze prijzen


*De aangegeven prijzen zijn INCL. BTW, Het maken van een design en alle extra Custom opties zoals: stof/materiaalkeuzen, ritskeuze, toevoegen van een ritszakje en het type achterzak-band. 

 

* Om een optimaal design te kunnen maken waarbij wij jullie logo's gebruiken dient u die aan ons te leveren in AI of EPS bestand. Op die manier kunnen wij er voor zorgen dat uw logo altijd mooi en scherp gedrukt kan worden.

 

* Als u meer dan 15 stuks wilt bestellen, neem dan contact met ons op om direct een prijs op maat te krijgen. 

 

* De kosten van het maken van het design zijn gratis. Wel moeten wij €20 in rekening brengen als u na het goedkeuren van het design de bestelling toch annuleert. 


Maak een afspraak!

Custom kleding is een mooie manier om er nog professioneler uit te zien of om jouw bedrijf of sponsoren te tonen op de weg. Daarom kunnen wij ook een gesprek plannen waarbij we alles doornemen zoals het design en de stofkeuzes (die je dan zelf kunt zien en voelen). Ook hebben wij kleurendoeken zodat je meteen kan zien welke kleurtinten jou aanspreken! Deze gesprekken plannen we pas in na de Stap 1 (zie hierboven) zodat jouw tijd en onze inspanning niet voor niks zullen zijn! Deze bespreking is verder helemaal gratis!