Voor 23.00 besteld, De volgende dag GRATIS verzonden bij besteding van €20 of meer!

TBT Custom Fietskleding pakketten

Ben jij op zoek naar Custom fietskleding? Dan ben jij bij TBT aan het juiste adres! Omdat jij de kleding bij de bron bestelt in plaats van via een tussenhandelaar merk jij een heleboel voordelen! Dit houd onder andere in dat de kleding een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding heeft en ook dat de kleding al binnen 6 weken verzonden kan worden! Voor meer informatie over ons Custom proces verwijzen wij jou naar de Custom pagina!

 

Speciaal voor de fanatieke wielrenners, teams/vriendengroepen of bedrijven hebben wij pakketten samengesteld! Deze pakketten zijn extra scherp geprijsd dus wie weet zit er wat voor jullie tussen! Bekijk hieronder de pakketen en ons transparante prijzenoverzicht! 

 

Custom fietskleding pakketten

*      De aangegeven prijzen zijn Excl. BTW en inclusief het maken van het design plus alle extra Custom opties zoals: stof/materiaalkeuzen (fietsshirt), ritskeuze, het toevoegen van een ritszakje en het type achterzak-band. 

    Om een optimaal design te kunnen maken waarbij wij jullie logo's gebruiken dienen deze aan ons geleverd te worden in AI of EPS bestand. Op die manier kunnen wij er voor zorgen dat de logo's altijd mooi en scherp gedrukt kunnen worden.

    Als u meer dan 15 stuks wilt bestellen, neem dan contact met ons op om een scherpe prijs op maat te krijgen. 

    De kosten van het maken van het design zijn gratis. Wel moeten wij €20 in rekening brengen als u na het goedkeuren van het design de bestelling toch annuleert. 

    Uw Custom fietskleding word binnen 6 weken na betaling gratis verzonden.

Neem Contact met ons op!

Custom Fietskleding is een mooie manier om er nog professioneler uit te zien of om jouw bedrijf of sponsoren te tonen op de weg. Daarom kunnen wij ook een gesprek plannen waarbij we alles doornemen zoals het design en de stofkeuzes (die je dan zelf kunt zien en voelen). Ook hebben wij kleurendoeken zodat je meteen kan zien welke kleurtinten jou aanspreken! Deze gesprekken plannen we pas in na de Stap 1 (zie hierboven) zodat jouw tijd en onze inspanning niet voor niks zullen zijn! Deze bespreking is verder helemaal gratis!   

Om een zo goed mogelijke prijs te bieden is het belangrijk om te weten welke kledingstukken u wilt en het aantal daarvan in hetzelfde design. de maten maken voor de prijsopgaven nog niet uit.