Voor 23.00 besteld, De volgende dag GRATIS verzonden bij besteding van €20 of meer!

TBT Custom sokken

productieproces


Stap 1  Kies de aantallen

Voor de eerste stap is het belangrijk dat je weet hoeveel sokken jij wilt en wat de prijs daarvan is. Bij TBT zijn wij graag duidelijk en overzichtelijk. Daarom hebben we hier een tabel met de totaalprijzen met het bijbehorende aantal. Ben jij er uit hoeveel je er wilt en vind je onze prijzen oké? Neem dan contact met ons op om te beginnen met het maken van jullie Custom sokken! Heb jij echter nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via ons contact formulier!  

Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Stap 2  Design maken

Nu je zeker weet dat je de bestelling van jouw Custom sokken bij ons wilt laten produceren gaan we over tot het maken van een design! Bij het creëren van een design zijn er veel mogelijkheden en daar gaan wij je natuurlijk bij helpen. Zo kan je kiezen uit maar liefst 77 verschillende kleuren nylon draad waar de sokken van worden gemaakt! Het is belangrijk voor het ontwerpen van jouw sokken om te weten dat deze sokken uit gewoven nylon draad bestaan. Daardoor is de sok een stevige sportsok maar ook Eco-Vriendelijk, zweet-absorberend en dankzij de ademende bovenkant erg comfortabel tijdens het sporten. Het nadeel van het gebruik van dit materiaal is dat kleine of erg gedetailleerde logos en teksten niet duidelijk op de sokken komen. 

Stap 3  Produceren

Wanneer het design helemaal naar wens is en de juiste kleuren zijn gekozen is het tijd voor de maatbepaling. Onze sokken zijn opgedeeld in drie maatzones:

*Maat 35 t/m 38

*Maat 39 t/m 42

*Maat 43 t/m 46

Als de maten bepaald zijn is het tijd om te produceren! Na de betaling zullen wij de sokken binnen 4 tot 6 weken bij u thuis bezorgen. 

 

Meer informatie over TBT Custom sokken 

Neem contact met ons op