Voor 23.00 besteld, De volgende dag GRATIS verzonden bij besteding van €20 of meer!

Eigen fietskleding ontwerpen bij TBT Sportwear

Bij jij voor jezelf, een wielerploeg of voor een vriendengroep op zoek naar custom fietskleding? Wij van TBT Sportwear weten precies wat daar voor nodig is en helpen jou graag verder om deze kleding volledig naar wens te leveren. Om het ontwerpproces zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen kun jij ons bericht sturen met jouw designwensen. Mocht je al aardig een beeld hebben hoe de kleding er uit wilt laten zien, dan zullen wij deze na wat gesprekken en een proefontwerp direct in een professioneel design om laten zetten. In het geval dat jij nog niet zeker weet wat voor design jij zou willen dragen zullen wij aan de slag gaan voor jou om met jouw kleurkeuze een gaaf ontwerp neer te zetten.

Ontwerpproces

Bij TBT Sportwear stoppen we pas als jij tevreden bent. Dit betekent dat jij kosteloos het ontwerp aan kunt passen en wij de productie van de fietskleding . Zo weet jij zeker dat na het ontwerpen van jouw eigen fietskleding wij ook daadwerkelijk jouw droomdesign gaan realiseren. Logo’s van sponsoren, fietsgroepen of eigen bedrijven kunnen wij ook gemakkelijk in het ontwerp verwerken. Hiervoor vragen wij jou wel de logo’s in AI- of vectorbestand te leveren om zeker te zijn dat de kwaliteit van de logo’s gewaarborgd blijft. Waar wacht jij dus nog op? Start vandaag al met het ontwerpen van jouw eigen fietskleding.

 

Transparantie is de sleutel

Eerlijkheid duurt het langst. Omdat wij uit eigen ervaring weten hoe prijzig en onoverzichtelijk het kan zijn om eigen fietskleding te laten ontwerpen zorgen wij dat alle kosten vooraf bij jou bekend zijn. In ons prijzenoverzicht op onze ‘custom fietskleding’ is namelijk duidelijk terug te vinden wat het ontwerpen van één of meerdere kledingstukken gaat kosten. De ontwerpkosten en de mogelijkheid tot meerdere malen aanpassen van het design zijn hier al bij inbegrepen. Ook is hierbij de optie om verschillende materialen te kiezen al in verwerkt. Zo kun jij dus naast het ontwerp ook nog eens de verschillende materialen customizen zodat de fietskleding voor jouw doeleind perfect geschikt is.