Voor 23.00 besteld, De volgende dag GRATIS verzonden bij besteding van €20 of meer!

TBT Fietsbroek

Bij TBT Sportwear hebben we verschillende fietsbroeken. Deze fietsbroeken hebben allemaal dezelfde basis materialen. Het materiaal wat daarvoor wordt gebruikt is het welbekende lycra. In de fietsbroek zit een wat dikker en stevigere lycra soort namelijk de 340grams. Dit zorgt er voor dat het een mooie stevige en duurzame fietsbroek is. Ook zitten er 2 brede siliconen antislip banden onder aan de broekspijpen en heeft de fietsbroek mooie stevige bretels om de fietsbroek goed op zijn plek te houden.  Uiteraard zit er wel verschil tussen onze heren en dames fietsbroeken. Benieuwd naar al onze TBT Fietsbroeken check de link hieronder om naar de webshop te gaan.

Het TBT zeem

Het TBT zeem is een van de belangrijkste onderdelen van onze fietsbroek. Het zeem zorgt er namelijk voor dat je uren lang kan genieten van pijnvrij fietsen. Het zeem is dan ook uitgebreid getest en bestaat uit een schuimlaag met een hoge dichtheid. Ook is de vorm van het zeem erg belangrijk. Dat is dan ook het grote verschil tussen de dames en heren zeem. Het dames zeem heeft een speciaal ontwikkelde vorm zodat deze perfect is voor een dames lichaam, en zo ook hebben we voor het heren zeem een speciale vorm gemaakt. Voor meer informatie over ons zeem verwijzen wij je graag naar ons zeem pagina.

De kwaliteit van onze TBT fietsbroek

Wij, van TBT Sportwear hebben het merk opgericht met de gedachten van het opzetten van een nieuwe standaard in prijs-kwaliteitverhouding. Dit willen wij doen op het gebied van Custom fietskleding maar ook onze standaard lijn heeft een erg goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo ook onze fietsbroeken, door het gebruik van een hoogwaardig zeem in combinatie met een stevige lycra soort aan de zijkanten van de fietsbroek, en een pure zwarte lycra soort in het midden van de fietsbroek is deze erg duurzaam. Dankzij de stevige bretels en de mooie brede silicone powerbands op de broekspijpen blijft de fietsbroek altijd goed op zijn plek zitten, vandaar dat onze TBT fietsbroek garant staan voor vele uren fiets plezier.   Benieuwd naar al onze fietsbroeken?