Voor 23.00 besteld, De volgende dag GRATIS verzonden bij besteding van €20 of meer!

Fietskleding van TBT Sportwear

Als je op zoek bent naar fietskleding ben je bij TBT Sportwear op het juiste adres. Met ons nieuwe fietskleding merk willen wij een nieuwe standaard in prijs-kwaliteitverhouding neerzetten, en dat is naar eigen zeggen goed gelukt. Dit doen wij door middel van kleine marges op de kleding en een directe levering van producent (TBT) naar jullie, de klant.                  Op deze manier zit er geen winkel of webshop meer tussen die extra marge moet rekenen. Een win-win situatie dus. Benieuwd naar onze producten? Check onze webshop!

TBT Classic Fietskleding

De voordelen van TBT fietskleding zit hem niet alleen in de prijs maar vooral in de kwaliteit. Wij hebben momenteel 2 verschillende lijnen binnen TBT. De eerste lijn is onze TBT Classic fietskleding lijn. Deze fietskleding hebben een classic design en zijn verkrijgbaar in het donkerblauw-wit en het zwart-aztec (goud).                                                                                   Ook is het materiaal gebruik in deze lijn allround gehouden. Door het gebruik van deze allround stof op de borst, rug en zijkanten. Dit materiaal zorgt voor de juiste warmteregulatie van het lichaam. De mouwen zijn gemaakt van het welbekende materiaal lycra. Dit materiaal staat bekent om zijn uitstekende rekbare eigenschappen en sluit daardoor mooi om de bovenarm aan. Dat is niet alleen erg comfortabel maar ook nog eens aerodynamisch.

 

TBT Aero Fietskleding

De 2e fietskleding lijn binnen TBT Sportwear is onze Aero lijn.  Zoals de naam al zegt is deze lijn gefocust op aerodynamica maar ook op het leveren van een top prestatie. Een top prestatie op de fiets lever je namelijk niet zomaar, daar komt namelijk veel kracht en uithoudingsvermogen bij kijken. Dan wil je niet belemmerd worden door de fietskleding maar juist geholpen worden. Dat hebben we met de Aero lijn voor elkaar gekregen. Door alleen maar Aero lycra materialen te gebruiken snijd dit fietsshirt gemakkelijk door de lucht en door het luchtige materiaal dat we in de zijkanten hebben gebruikt blijft je warmteregulatie perfect op pijl! Benieuwd naar onze Aero lijn? Check de TBT Fietskleding in onze website of klik op de link hieronder.