Voor 23.00 besteld, De volgende dag GRATIS verzonden bij besteding van €20 of meer!

TBT Fietskleding voor dames

Ook bij TBT hebben we natuurlijk een speciale dames fietskleding lijn. Deze fietskleding lijn heeft een eigen gemaakte pasvorm en beschikt over een speciaal zeem voor dames. Ook is het een mooi kleurrijk geheel met een strak design. Het materiaal wat is gebruikt voor dit shirt heeft de focus op comfort. Het is een mooi gewoven stof en de mouwen zijn gemaakt van een luchtigere stof. Dit zorgt er niet alleen voor dat het lichaam goed op temperatuur blijft maar ook dat de kleding aangenaam blijft zitten.                                                                                              Bekijk de dames fietskleding in onze website of klik op de link hieronder.

TBT Fietsbroek voor dames

De TBT Fietsbroek voor dames is gemaakt met hetzelfde idee als de heren fietsbroek. Dit betekent dat het materiaal wat gebruikt wordt in de fietsbroek hetzelfde is. Lycra zijkanten en een pure zwarte lycra stof in het midden van de fietsbroek, deze stof zorgt ervoor dat de broek nooit kan doorschijnen. Wel is de broek verder compleet ander. De pasvorm is iets aangepast aan het vrouwen figuur maar vooral het zeem is anders. Het materiaal van de zeem is wel hetzelfde als bij de mannen, maar de vorm van het zeem is speciaal ontwikkeld voor dames. Daarmee is de broek erg comfortabel, deze in combinatie met het bijpassende design shirt welke wij hebben, maakt dit een hele mooie dames fietskleding set voor jouw.

 

TBT Fietsshirt voor dames

Net als de TBT dames fietsbroek is ons fietsshirt ook speciaal voor dames ontwikkeld. De pasvorm is met een iets bredere onderkant en het gebruik van een ander gewoven stof ideaal om mee te genieten van het zomerweer. In tegenstelling tot onze heren fietskleding is de dames fietskleding vooral gefocust op comfort. Dat zie je dan ook terug in de pasvorm en het materiaal gebruik maar ook in de 3 ruime achterzakjes en 1 achterzakje met rits waar je jouw waardevolle spullen in kan opbergen tijdens het fietsen.  Verder heeft het fietsshirt voor dames een mooie brede antislip band aan de onderkant waarmee het fietsshirt goed op de plek blijft zitten. Dat alles in een strak en stijlvol design. Meer informatie over onze dameskleding vind je in de link hieronder.