Voor 23.00 besteld, De volgende dag GRATIS verzonden bij besteding van €20 of meer!

TBT Fietskleding voor heren

Ons nieuwe fietskledingmerk genaamd TBT Sportwear is op de markt gebracht om een nieuwe standaard in prijs-kwaliteitverhouding in de markt te zetten. En dat is gelukt. Met onze focus op vooral de Custom fietskledingen de fietskleding voor heren hebben wij een aantal mooie producten voor een scherpe prijs op de markt gebracht.                                                       Wij vinden dat de pasvorm, materiaalgebruik en het zeem de belangrijkste aspecten zijn in fietskleding. Benieuwd naar onze producten? Klik op de link hieronder om naar de webshop te gaan!

TBT Heren fietsbroek

De TBT fietsbroeken zijn allemaal hetzelfde. Hetzelfde zeem bijvoorbeeld, wij hebben zeer bewust, en na jarenlang ervaring, een zeem gekozen met de focus op comfort. Dit zeem is door onszelf en vele andere fietsers getest en daarom hebben we voor het huidige zeem gekozen. Dit zeem bied urenlange pijn vrije fietsuren! De zijkanten van de fietsbroek is gemaakt van hoogwaardige en stevige 340grams lycra met daarop mooie stevige bretels om de fietsbroek niet te laten afzakken. Daarnaast is het midden deel van de fietsbroek voorzien van pure zwarte stof. Deze pure zwarte stof zorgt ervoor dat de broek niet kan doorschijnen. Erg belangrijk dus. Aan de onderkant van de fietsbroek is een mooie brede powerband met een siliconen binnenkant. Deze powerbanden op het einde van de broekspijpen zorgen ervoor dat de broek op de juiste plek blijft zitten. In onze ogen een top fietsbroek.

 

TBT Heren fietsshirt

Voor onze heren fietskleding lijn mogen de heren fietsshirts natuurlijk niet ontbreken. Wij bij TBT Sportwear hebben 2 verschillende heren fietsshirt lijnen. De Aero lijn en de Classic lijn. De Aero fietsshirts zijn, zoals de naam al zegt, gemaakt voor snelheid en aerodynamica.    Deze aerodynamica komt voornamelijk door het materiaal gebruik. Dit fiets shirts is opgebouwd uit lycra en heeft aan de zijkant een materiaal met een grotere mesh structuur erin. Deze zijkanten zorgen ervoor dat je tijdens een inspanning de juiste warmteregulatie blijft houden. Onze Classic lijn bestaat uit een classic design met een allround materiaal gebruik. Deze combinatie van stoffen die gebruikt is zorgt ervoor dat u met veel weeromstandigheden heerlijk kan genieten van het fietsen.  Al onze heren fietsshirts zijn voorzien van 3 achterzakken om uw spullen in op te bergen tijdens het fietsen, ook heeft de Aero lijn een klein rits zakje voor uw sleutels of pinpas en de Classic shirts een iets groter zakje met rits om uw waardevolle spullen in op de bergen. Bekijk al de info over onze fietskleding in onze webshop of klik op de link hieronder.