Voor 23.00 besteld, De volgende dag GRATIS verzonden bij besteding van €20 of meer!

Fietsshirt van TBT Sportwear

TBT Sportwear is een nieuw sportkleding merk met als specialiteit wielrenkleding. Onder de wielrenkleding valt uiteraard ook fietsshirts. Wij hebben verschillende soorten fietsshirt lijnen zoals de Aero lijn waarbij het fietsshirt voornamelijk de focus heeft op snelheid, race en dus aerodynamica. Ook hebben we nog een Classic lijn. Deze lijn onderscheidt zich dankzij het klassieke designs en het gebruik van stoffen waardoor het een echt allround fietsshirt is geworden. Ga naar de webshop om de fietsshirts te zien en de bijbehorende product specificaties/foto’s.

TBT Fietsshirt pasvorm

Een van de belangrijkste aspecten van ons merk is de prijs-kwaliteitverhouding. Om een hoge kwaliteit te halen is de pasvorm natuurlijk erg belangrijk. Door onze zelf ontwikkelde pasvorm zijn wij er zeker van dat die goed is. De pasvorm is ontwikkelt om mooi om het lichaam aan te sluiten, waardoor er nagenoeg geen wapperende onderdelen van het fiets shirt zijn. Wel is het belangrijk dat u de juiste maat kiest bekijk dus goed onze maattabellen, beter nog vraag gratis maatadvies bij ons aan. Op deze manier kunnen wij je in een keer vertellen welke maat het beste bij jouw zou moeten passen. Dat scheelt je tijd en geld van het retour sturen en wij hebben er weer een tevreden klant bij. Win-Win dus!

 

Materiaal TBT Aero Fietsshirt

Binnen TBT Sportwear hebben we zoals vertelt 2 verschillende lijnen. De Aero-lijn en onze Classic-lijn. De Aero-lijn heeft een lycra voor en achterkant en beschikt over gestreepte lycra mouwen die dankzij de rekbaarheid mooi om de bovenarm aan sluit. De zijkanten van het fietsshirt zijn gemaakt van een materiaal met een grotere mesh. Dankzij deze stof blijft uw warmteregulatie ook tijdens een inspanning goed op peil. De achterkant van het fietsshirt is voorzien van 3 achterzakken en 1 achterzakje met rits waar u veilig u waardevolle spullen in kan opbergen tijden uw fietstocht. De onderkant van ons fietsshirt is rondom voorzien van een silicone antislip band. Dankzij deze band blijft het fietsshirt altijd op de juiste plek zitten. Het TBT fietsshirt staat dus garant voor urenlang fiets plezier! Voor meer informatie over onze fietskleding bekijk de webshop en klik op de link hieronder!