Voor 23.00 besteld, De volgende dag GRATIS verzonden bij besteding van €20 of meer!

Kleding bedrukken bij TBT Sportwear

Naast dat wij bij TBT Sportwear Custom fietskleding kunnen maken en bedrukken voor u kunnen wij ook binnen een aantal werkdagen u normale kleding bedrukken doormiddel van heat-press. Wij hebben zelf een computer gestuurde plotter waarmee wij alle vormen teksten en logos kunnen bedrukken. Tevens hebben wij verschillende kleuren op voorraad en anders kunnen wij die voor een goede prijs bestellen. Of het nu gaat om je eigen kleding die bedrukt moet worden of t-shirt van ons, het is allebei geen probleem.                                                            Neem contact met ons op voor meer informatie

Fietskleding bedrukken

Zoals gezegd dus is TBT gespecificeerd in Custom fietskleding. Een compleet eigen design of ideeën waarvan wij een professioneel design moeten maken het kan allebei. Onze designers gaan samen met jouw aan de slag om je wensen te verwerken in het perfecte design. Als dat klaar is, is het tijd om de materialen van het shirt te kiezen en de maten van de kleding te bepalen. Dat kan gemakkelijk doormiddel van paskleding of via de maat tabellen. Voor meer informatie over het Custom kleding bedrukken verwijs ik je graag door naar de Custom kleding pagina.

 

Kleding bedruk mogelijkheden

Wij kunnen zoals gezegd allerlei kleding binnen huis bedrukken voor je. Dit doen wij door middel van een heat-press apparaat, met deze machine kunnen wij speciaal materiaal doormiddel van warmte op kleding bedrukken. Hetgeen wat we erop gaan drukken wordt uitgesneden met een plotter. Een plotter is een machine die je via de computer kan instellen om allerlei verschillende vormen teksten of logos uit kan snijden. Die uitsnijdsels kunnen vervolgens bedrukt worden. Meer info over onze bedrukmogelijkheden kan je vinden op de TBT drukkerij pagina of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!