Voor 23.00 besteld, De volgende dag GRATIS verzonden bij besteding van €20 of meer!

Het TBT Heren Zeem

Alle heren fietsbroeken hebben bij TBT Sportwear dezelfde zemen. De Classic, Aero en comfort lijn hebben dus dezelfde oranje zeem. Sterker nog, het zijn dezelfde broeken omdat wij er van overtuigd zijn dat je nooit moet inleveren op comfort, maar dat terzijde.

Wij als Fietsers begrijpen natuurlijk dat een van de of misschien wel het belangrijkste van fietskleding de zeem is, Daarom hebben we ons zeem na veel testen zorgvuldig gekozen en zijn we tot de conclusie gekomen dat dit zeem tot wel 270km (verder is nog niet getest) pijnvrij te fietsen is! Dus wij kunnen u verzekeren dat u met de TBT fietsbroeken kilometers lang plezier gaat hebben.

De zeem is gemaakt van geperforeerd schuim met een gladde bovenkant. De zeem heeft een mooie dikte (13mm) om drukpunten van het zadel compleet te absorberen. Dankzij onze combinatie van materiaal, vorm en dikte is dit de perfecte zeem om lange ritten mee te maken. Uiteraard is deze zeem ook voor de korte ritten perfect! Dus, wat houdt jou nog tegen?


Het dames zeem

Dames Zeem

Omdat het mannen zeem bij ons zo goed is bevallen hebben het dames zeem van hetzelfde materiaal gemaakt. wel heeft het dames zeem een speciale vorm ontwikkeld voor het dameslichaam. Dat in combinatie met het wat dikkere zeem maakt van elk rit een genot!

 

De zeem is gemaakt van geperforeerd schuim met een gladde bovenkant. De zeem heeft een mooie dikte (13mm) om drukpunten van het zadel compleet te absorberen. Dankzij onze combinatie van materiaal, vorm en dikte is dit de perfecte zeem om lange ritten mee te maken. Uiteraard is deze zeem ook voor de korte ritten perfect!


Binnenkort Het nieuwe TBT Snelpak zeem