Voor 23.00 besteld, De volgende dag GRATIS verzonden bij besteding van €20 of meer!

Kleding bedrukken

Bekijk onze prijzen onderaan de pagina

De TBT drukkerij is het nieuwste onderdeel van TBT. Naast dat wij onze eigen lijn fietskleding door middel van speciale Flex -drukmateriaal voor lycra en rekkende stoffen kunnen bedrukken, kunnen wij nu ook jouw TBT kleding voorzien van een bedrukking naar keuze. Met onze computergestuurde plotter zijn alle gewenste namen, vormen en logo's mogelijk! Ook kunnen we jouw eigen (sport) kleding bedrukken. Het is ook mogelijk om bij ons een zwart katoenen t-shirt te bestellen met hierop jouw zelfgekozen logo gedrukt. Ben jij dus op zoek naar een drukkerij om jouw kleding extra uniek te maken, dan kunnen wij helpen. Zo creëer je in een handomdraai custom fiets/sportkleding voor jou en jouw vrienden. Stuur ons een mail met jouw wensen en wij komen er zo snel mogelijk op terug!

Stap 1: Prijsopgave

Neem contact met ons op via ons contactformulier en geef daarin aan:

  • wat voor soort kleding je wilt laten bedrukken
  • hoeveel kledingstukken je wilt laten bedrukken
  • het gewenste logo (bij twijfel over de haalbaarheid van jouw logo kun je ons altijd mailen)

Wij zullen vervolgens aan de hand van deze gegevens een offerte terugsturen. 

Stap 2: Designoverleg

Wanneer de offerte geaccepteerd is gaan we aan de slag om jouw ideeën werkelijkheid te maken. Dit houdt in dat wij in overleg bepalen welke kleuren het beste zullen werken voor jouw logo. Wij hebben een aardig aantal kleuren op voorraad, maar niet alle kleuren zijn mogelijk of direct beschikbaar. Vraag ons dus naar de mogelijkheden voor jouw design en wij komen met de beste vervolgstappen!

Stap 3: Drukken

Zodra het design afgesproken is gaan wij aan de slag om jouw design perfect op de gewenste kleding te krijgen. Kies jij er voor om jouw eigen kleding te laten bedrukken, dan zullen wij een afspraak maken voor een moment waarop je de kleding langs kunt brengen. Kies je ervoor om een custom logo op onze TBT kleding te laten drukken, dan gaan wij direct aan de slag en verzenden wij de kleding met het vers gedrukte logo binnen twee werkdagen.