Voor 23.00 besteld, De volgende dag GRATIS verzonden bij besteding van €20 of meer!

Mountainbike kleding voor heren

Bij ons nieuwe fietskleding merk genaamd TBT Sportwear hebben we een brede selectie aan mountainbike kleding voor heren. Onze standaard fietskleding is onderverdeeld in 2 kledinglijnen. De Aero lijn, deze mountainbike kleding heeft zijn focus voornamelijk gelegd op aerodynamica. Het fietsshirt bestaat dan ook uit het grootste deel van lycra en heeft daar zijn aerodynamische kwaliteiten aan te danken. Ook hebben we een Classic lijn. Deze mountainbike kleding is met een classic design en het gebruik van materialen waardoor het een echt allround fiets shirt is, ideaal om heerlijk in te mountainbiken. Benieuwd naar onze gehele collectie? Bekijk de link hieronder.

Materiaal gebruik TBT Fietsbroek

Het motto waarmee wij TBT zijn begonnen is: het maken van een nieuwe standaard in prijs-kwaliteitverhouding. En dat is naar eigen zeggen gelukt. Een van de belangrijke onderdelen in het maken van hoge kwaliteit mountainbike kleding is het materiaal. In onze fietsbroeken hebben we een hoogwaardig zeem gebruikt die wij uiteraard uitgebreid hebben getest. De zijkanten van de fietsbroek zijn gemaakt van een stevige 340grams lycra. Combineer dat met 2 stevige bretels en brede anti slip powerbands op de broekspijpen en je hebt een fietsbroek van hoge kwaliteit en voornamelijk erg duurzaam.

 

Het voordeel van TBT Sportwear

Als je een nieuw merk begint wil je jezelf kunnen onderscheiden. Met onze mountainbike kleding voor heren is dat aardig gelukt. Door het maken van een goede pasvorm waarbij de mountainbike kleding mooi om het lichaam aansluit in combinatie met de zorgvuldig uitgekozen materialen waar onze fietskleding van gemaakt is. Deze elementen zorgen ervoor dat onze kleding een hoge kwaliteit heeft. En omdat wij de kleding van onze fabrikant direct aan jullie, de klant verkopen kunnen we de kleding tegen lage marges aanbieden. Op deze manier denken wij een nieuwe standaard in prijs kwaliteit neer te kunnen zetten! Benieuwd? Bekijk onze webshop voor al onze kleding en zie de gehele productinformatie daar!