Voor 23.00 besteld, De volgende dag GRATIS verzonden bij besteding van €20 of meer!

MTB kleding

MTB kleding 

Onze TBT kleding is niet alleen geschikt voor de racefiets maar is ook uitermate geschikt voor de MTB. De fietskleding zit mooi om het lichaam dankzij de door onszelf ontwikkelde pasvorm. Dat zorgt er niet alleen voor dat het lekker zit en aerodynamisch is maar ook dat je geen last hebt van bijvoorbeeld takken die aan uw wapperende kleding kunnen blijven haken, tijdens het racen door de bossen. Bekijk al onze MTB kleding in onze webshop of klik op de link hieronder en ontdek onze collectie!

 

De Classic MTB kleding lijn

De eigenschappen van onze MTB fietskleding zijn naast de pasvorm ook het gebruik van de juiste materialen. Wij hebben momenteel 2 fietskleding lijnen binnen TBT. De Classic lijn, deze lijn is zo genoemd omdat het design redelijk classic is gehouden. Door het gebruik van 1 hoofd kleur met daarbij 3 strepen op de mouwen. Deze is verkrijgbaar in het donkerblauw met wit en het zwart met Aztec (goud). Daarnaast is het materiaalgebruik van deze classic fietskleding lijn ook erg allround gemaakt. Door een gewoven stof met allemaal kleine gaatjes kan u uw zweet makkelijk kwijt in de lucht maar zal de wind u niet teveel afkoelen. Dat in combinatie met de lycra mouwen die mooi aansluiten om uw bovenarmen is het een uitstekend MTB shirt.

 

De Aero MTB kleding lijn

Als je op zoek bent naar aerodynamisch ben je bij TBT aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een speciale Aero lijn. Dit fietsshirt is opgebouwd uit voornamelijk lycra. Het materiaal lycra heeft een mooi glad oppervlakte en een goed rekbaar vermogen waardoor deze mooi om het lichaam aansluit. De mouwen zijn gemaakt van gestreept lycra, deze strepen zorgen ervoor dat het nog mooier om de bovenarm aansluit. Daarnaast zijn de zijkanten van het fietsshirt weer gemaakt van een materiaal met een grotere mesh. Dat betekent eigenlijk dat het een stuk luchtiger is,  je wilt natuurlijk tijdens het rijden niet over verhit raken. Door deze combinatie van materialen zal onze TBT Aero lijn je niet belemmeren in de sportieve prestaties! Bekijk alle foto's en product informatie over dit shirt in onze webshop of klik op de link hieronder.