Voor 23.00 besteld, De volgende dag GRATIS verzonden bij besteding van €20 of meer!

Even voorstellen:

Wij van TBT Sportwear hebben maar één doel: goede producten aanbieden voor een strakke prijs! Om dat te bereiken zijn wij op zoek gegaan naar een leverancier die samen met ons wil werken, in plaats van voor ons. Zo kunnen wij gebruik maken van hun jarenlange ervaring op het gebied van het produceren van fietskleding. Dat hebben wij gecombineerd met onze kennis van wielrennen om een compleet nieuw merk op de markt te zetten. Al onze aandacht is gegaan naar de kwaliteit, de pasvorm en het design. In combinatie met intensief testen resulteerde dat in de geboorte van TBT. Dus zoek jij nog een mooie fietsset voor een eerlijke prijs? Dan ben je hier aan het juiste adres. Ervaar zelf de nieuwe standaard in prijs-kwaliteitverhouding! 

De mannen van TBT:

Wesley Hollenberg TBT Sportwear
Luc Heine TBT Sportwear

Mijn naam is Wesley Hollenberg, ik ben 22 jaar oud en geboren in Uitgeest. Vanaf jongs af aan ben ik erg geïnteresseerd in sport. Wat begon met judo op regionaal niveau is overgegaan naar het schaatsen wat ik nu al meer dan 8 jaar doe, van C-selectie tot het nationaal niveau waar ik nu op presteer. Dit resulteerde al in veel top 10 en top 5 uitslagen op de junioren NK’s en een deelname aan het NK Allround Senioren in 2019 als jongste deelnemer. Voor die prestaties heb ik elke zomer vele uren op de fiets doorgebracht als training. Ook heb ik als junior een aantal landelijke koersen gereden. Nu ben ik in de zomer, mits het trainingsschema dat toelaat, elke zondag te vinden in Spaarndam voor een trainingskoers. Ik kan wel zeggen dat ik in een jaar meer uren op de fiets doorbreng dan op de schaats. Door die ervaring denk ik dat wij met TBT een erg mooi nieuw merk op de markt hebben gezet met comfortabele en mooie sport/fietskleding.

Ik ben Luc Heine. Al vele jaren fietsen Wesley en ik samen door weer en wind, door de polder en de Alpen, bergop en bergaf. Toen Wesley met het idee kwam om de fietskledingwereld op zijn kop te zetten en mij vroeg hem hierbij te helpen zei ik natuurlijk ja! Naast het vele trainen dat wij samen doen bespreken wij dus ook ideeën om TBT Sportwear te laten groeien. Dat trainen doe ik voor hetzelfde doel als Wesley, zo ver mogelijk raken in de schaatssport. Hiernaast studeer ik Biomechanical Design en probeer het sporten en leren zo goed mogelijk te balanceren.
Die combinatie werd in 2020 beloond toen ik deel mocht nemen aan het WK voor studenten. Deze winter wil ik daar na hard trainen het NK Allround aan toevoegen. Ik kan iedere dag weer met trots kijken naar wat Wesley heeft neergezet, ik hoop dat jullie ons avontuur net zo gaaf vinden!