Voor 23.00 besteld, De volgende dag GRATIS verzonden bij besteding van €20 of meer!

Snelpak wielrennen

Snelpak wielrennen van TBT Sportwear

Ons nieuwe TBT Snelpak is gemaakt met aerodynamica en comfort als belangrijkste punten. Om deze twee hoofdpunten te realiseren is het pak voor het grootse deel gemaakt van lycra. Omdat lycra niet alleen een mooi glad oppervlakte heeft maar ook uitstekende rekbare eigenschappen heeft zal dit pak bijna naadloos over uw lichaam vallen. Deze kwaliteiten samen met onze zelfontwikkelde pasvorm maakt het pak zo aerodynamisch. De zijkanten van het pak zijn voorzien van een wat meer luchtdoorlatende stof. Dit materiaal zorgt er voor dat ook tijdens een wedstrijd of een tijdrit de warmteregulatie van uw lichaam op pijl blijft. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat het pak ook maar enige belemmering oplevert tegen een topprestatie.

 

Het speciale aan onze TBT Snelpak

Naast de sportieve pasvorm bevat ons TBT Snelpak hetzelfde zeem als onze fietsbroeken. Deze zeem hebben wij uitgebreid getest en hierop fietsen al veel mensen met veel plezier en comfort. Ook hebben we met ons TBT Snelpak opnieuw kunnen bewijzen dat wij streven naar een uitstekend prijs-kwaliteitverhouding. Dat kan je onder andere zien aan de speciale losse voorkant van het Snelpak. Het Snelpak voor wielrenners is daardoor bijvoorbeeld veel makkelijker aan en uit te trekken. Geen gepiel meer om in het pak te komen of om het pak over jouw schouders te trekken. Jij trekt gewoon de broek van het Snelpak aan waar het pak voor driekwart aan vast zit, alleen de voorkant dus niet. Vervolgens kan je de rest van het Snelpak gemakkelijk aantrekken op dezelfde manier als een shirt! Zodra de rits gesloten is zit het Snelpak volledig om jouw lichaam en ben je klaar om te racen. Ideaal dus voor elke wielrenner die wel de aerodynamica van een Snelpak wilt maar ook het comfort van een los shirt! Voor meer informatie over het product en de productfoto’s kun je kijken naar het TBT Snelpak in de webshop.

Sale!

TBT Snelpak

€ 120,00 € 90,00
Sale!

TBT Snelpak

€ 120,00 € 90,00

Productinformatie

Het TBT Snelpak is een one-piece master piece, een shirt en bibshort combinatie gemaakt met aerodynamica als drijfveer. Door de vernieuwde losse voorkant extra makkelijk aan te trekken en het trekkende gevoel aan de voorkant van het pak is ook verleden tijd! Daardoor is het pak niet alleen Aerodynamisch maar ook comfortabeler dan ooit! een win win dus. Door het gebruik van lycra sluit het snelpak nauw aan en de integratie van het shirt in de bibshort zorgt voor een naadloze overgang, met verbeterde aerodynamica als resultaat. De borst, rug en mouwen bestaan uit deze snelle stof, waardoor dit snelpak nog beter door de lucht snijdt.

De ventilerende stof op de zijdes van het snelpak zorgen voor afvoer van lichaamswarmte zodat de kerntemperatuur op een ideaal prestatieniveau blijft.

Om comfortabel te blijven zitten na vele kilometers in het zadel is hetzelfde zeem uit ons bibshort verwerkt in het snelpak.

Productdetails

  • lycra stof op borst, armen en rug voor
    verbeterde aerodynamica en nauwe aansluiting
  • BodyFit pasvorm om wapperende kleding te voorkomen
  • Brede siliconeband rond de broekspijpen
  • Zeem van geperforeerd schuim met hoge dichtheid
  • Drie aerodynamisch weggewerkte rugzakken
  • Lichtgewicht rits voor comfortabele sluiting van het snelpak