Voor 23.00 besteld, De volgende dag GRATIS verzonden bij besteding van €20 of meer!

Wielerkleding bedrukken bij TBT Sportwear

Het toevoegen van logo’s op jouw wielerkleding is de ideale manier om jouw wielerkleding naar een hoger niveau te tillen. De wielerkleding krijgt een professionele uitstraling en jij kunt jouw sponsoren of vriendengroep tijdens die vele kilometers op de fiets vertegenwoordigen. Het is mogelijk om onze eigen wielerkleding van TBT Sportwear te personaliseren door middel van jouw logo’s. Daarnaast kunnen wij ook de wielerkleding die jij al bezit in ontvangst nemen en vervolgens bedrukken met de door jou aangeleverde logo’s.

Hoge kwaliteit bedrukking

Wij maken gebruik van een heatpress om de logo’s op de wielerkleding te drukken. Deze transferpers verhit onze hoge kwaliteit flexfolie zodat deze naadloos op de wielerkleding gedrukt wordt. De flexfolie wordt met grote nauwkeurigheid uitgesneden op een snijplotter zodat wij digitale logo’s om kunnen zetten naar een fysiek logo. Wanneer jij ons de logo’s in AI- of vectorbestand opstuurt kunnen wij de beste kwaliteit van de logo’s garanderen. Over het algemeen bedrukken wij de logo’s in zwart of wit, maar daar stopt het niet bij TBT Sportwear. Wij beschikken over een groot assortiment aan kleuren van de flexfolie en kunnen het logo ook in meerdere kleuren bedrukken.

 

Custom fietskleding

Wil jij jouw kleding naast het bedrukken nog een stukje persoonlijker maken? Ontwerp dan van A tot Z jouw wielerkleding bij TBT Sportwear. Bij ons krijg jij de vrijheid om het design en materiaalkeuze volledig zelf te bepalen. Heb je liever wat hulp van ons in het kiezen van de geschikte stoffen en het ontwerpen van jouw design? Dat doen wij graag! Jij hebt de mogelijkheid om het ontwerp kosteloos aan te blijven passen totdat jij tevreden bent. Zo weet je zeker dat de wielerkleding die jij ontwerpt voor jezelf, een fietsploeg of een vriendengroep precies geproduceerd wordt zoals jij in jouw hoofd hebt.