Voor 23.00 besteld, De volgende dag GRATIS verzonden bij besteding van €20 of meer!

TBT Wielrenkleding voor dames

TBT Sportwear is een nieuw fietskleding merk met de focus om een nieuwe standaard van prijs- kwaliteit op de markt te zetten. Het merk is opgericht voor en door fietsers en omdat wij geen tussen verkopers hebben gaat het product dat wordt besteld direct van ons (fabrikant) naar de klant. Dat in combinatie met een goede pasvorm, hoogwaardige materialen zoals het zeem en een strak design kan je met een gerust hart je dames wielrenkleding bij ons kopen!  Benieuwd naar onze dames wielrenkleding? Klink op de link hieronder voor alle foto’s en de gehele productinformatie.

TBT Dames wielrenbroek

Onder onze dames wielrenkleding lijn valt natuurlijk ook een wielrenbroek. Deze wielrenbroek bestaat uit een 340grams lycra zijkanten met een pure zwarte lycra stof in het midden zodat deze nooit kan doorschijnen. Dat in combinatie met het hoogwaardige speciaal voor dames ontwikkelde zeem die bestaat uit een schuim met een hoge dichtheid staat de fietsbroek voor dames garant voor urenlange fietsplezier. De broekspijpen van onze dames fietsbroek bevatten een brede antislip siliconen band. Omdat deze banden extra breed zijn wordt de druk goed verdeelt en voel je niet eens meer dat ze er zitten. Dat in combinatie met de stevige bretels blijft de dames wielrenbroek altijd op de juiste plek zitten!

TBT Dames wielrenshirt

Het TBT Dames wielrenshirt heeft natuurlijk een mooi maar toch een strak design die perfect past bij de dames wielrenbroek. Ons dames wielrenshirt is gemaakt van een gewoven stof met op de mouwen een luchtdoorlatende stof om de warmteregulatie op pijl te houden tijdens het fietsen. Daarnaast is het wielrenshirt aan de onderkant rondom voorzien van een anti slip band zodat het wielrenshirt niet omhoog zal gaan tijdens het fietsen. Ook de mouwen zijn voorzien van een antislip band op deze manier blijft het wielrenshirt altijd op de juiste plek zitten. Aan de achterkant van het shirt vind je 3 achterzakken en nog 1 achterzak met rits daarmee kunnen alle waardevolle spullen veilig opgeborgen worden tijdens het fietsen! Voor meer informatie over onze dames wielrenkleding klik op de link hieronder!