Voor 23.00 besteld, De volgende dag GRATIS verzonden bij besteding van €20 of meer!

TBT Wielrenkleding voor heren

Bij TBT Sportwear hebben we een uitgebreid heren wielrenkleding assortiment. Dat assortiment bestaat uit een Aero wielrenkleding, Classic wielrenkleding, een Snelpak en een aantal accessoires zoals fiets sokken en trainingsjackets. Naast dat wij een eigen wielrenkleding lijn hebben zijn wij gespecialiseerd in Custom eigen ontworpen fietskleding.  Benieuwd naar onze eigen wielrenkleding lijn? Klik op de link hieronder en bekijk al onze producten in de webshop.

Een nieuwe standaard in prijs-kwaliteitverhouding

Wij bij TBT Sportwear, hebben het merk voornamelijk opgezet om een nieuwe standaard in prijs kwaliteit neer te zetten. En dat is naar eigen zeggen aardig gelukt. Dat hebben wij voornamelijk gedaan door goede producten te maken. Bij het maken van deze producten hebben we inspiratie gehaald uit de duizenden kilometers die wij zelf elk jaar fietsen om in vorm te geraken voor het schaatsseizoen. Bij het maken van onze fietskleding hebben we dan ook goed gelet op de pasvorm, het gebruik van de juiste hoogwaardige materialen, de manier waarop de kleding in elkaar wordt gezet zodat deze stevig is en de juiste duurzaamheid heeft en natuurlijk een goed zeem heeft. Wij denken dat een combinatie van deze onderdelen en onze scherpe prijzen doordat wij rechtstreeks aan de klanten verkopen we een nieuwe standaard kunnen neerzetten. Maar dat mogen jullie natuurlijk zelf ervaren!

 

De TBT Aero wielrenkleding heren

Er zijn binnen TBT Sportwear 2 lijnen wielrenkleding voor heren. De Aero lijn en de Classic lijn. De Aero lijn zoals de naam al zegt is gemaakt voor aerodynamica. Dat hebben we gedaan doormiddel van een mooie sluitende pasvorm in combinatie met een lycra voor en achterkant dat mooi om het lichaam sluit. De zijkanten zijn gemaakt van een wat luchtigere materiaal zodat de warmteregulatie goed op pijl blijft. Daarnaast zijn de mouwen van ons Aero heren wielrenshirt gemaakt van gestreept lycra waardoor deze mooi om de bovenarm heen sluit. Daardoor heeft u geen last meer van wapperende kleding en is dat dus extra Aero! Benieuwd naar onze Aero lijn? Klik op de link hieronder en zie alle foto’s en de gehele productinformatie.